Soul purpose reading

Op afspraak

Marianne is gespecialiseerd in het lezen van je ‘Soul Purpose’ oftewel je levensthema. Wat kom jij in dit leven doen op aarde?
Dit reading consult duurt twee uur en in de uitgebreide aurareading besteed Marianne veel aandacht aan jou, wie je werkelijk bent, wat je vaardigheden zijn en waarvoor je hier bent, nu, in dit leven. De rest van de reading gaat over je processen van nu, de relevante vragen in je leven op dit moment en hoe je hier concreet mee om kunt gaan. Marianne leest je soul purpose, je roos, je energieveld en de chakra’s die oplichten.
Het consult begint met een kopje thee en een kort gesprek. Daarna volgt de reading van max. 1,5 uur en daarna krijg je een korte healing. De reading wordt opgenomen en krijg je binnen een week via de mail toegestuurd zodat je het thuis rustig nog eens kunt afluisteren.

Je kunt ook vragen om een korter readingconsult van 1 of 1,5 uur om antwoord te krijgen op een speciale vraag of om een reading op afstand via email of skype. Voor meer informatie over de readingen klik hier

Marianne biedt ook nog speciale readingen aan op het thema Gezondheid, familie, werk of een overleden persoon. Specifieke readingen voor relaties, het zoeken van een relatie of een beginnende relatie en een uitgebreide en diepgaande bedrijfsreading. Klik hier voor meer informatie over alle verschillende readingen. 

Aanvang: uur
Locatie: op Roghorst 173 in Wageningen
Kosten: € 140 excl BTW
Download de folder