Consulten bij Marianne van der Schilden – readings also in English

op afspraak

Een reading Consult

Marianne is gespecialiseerd in het lezen van je ‘Soul Purpose’ oftewel je levensthema. Wat kom jij in dit leven doen op aarde? Maak tijdig een afspraak voor een consult met Marianne want er is een wachtlijst van enkele weken.
Een reading consult duurt twee uur en kost €120,-.  In de uitgebreide aurareading besteed Marianne veel aandacht aan jou, wie je werkelijk bent, wat je vaardigheden zijn en waarvoor je hier bent, nu, in dit leven. De rest van de reading gaat over je processen van nu, de relevante vragen in je leven op dit moment en hoe je hier concreet mee om kunt gaan.
Je kunt van tevoren specifieke vragen stellen of vragen om een reading die helemaal is toegespitst op een bepaald onderwerp zoals gezondheid, werk, een overleden persoon, familie e.d.. Iedere reading wordt opgenomen zodat je het later rustig nog eens kunt beluisteren.
Je kunt ook vragen om een korter readingconsult van 1 of 1,5 uur om antwoord te krijgen op een speciale vraag.

Readingvraag via mail, snel en goedkoop
Heb je een speciale korte reading-vraag dan kun je die ook stellen via de mail. Je mailt je vraag, betaalt 25 euro en krijgt de informatie via de mail.

Een healing consult
Bij dit consult ga je lekker op de behandeltafel liggen en krijg je een ‘liggende reading’ gevolgd door een uitgebreide healing van in totaal een uur. Dit consult kost €60,-. In dit geval wordt gelezen wat je lichaam vertelt en welke plekken aandacht vragen aan de hand van zachte aanrakingen van het lichaam. De reading en healing worden toegespitst op vragen of klachten die je hebt, dit kunnen gezondheidsvragen of emotionele vragen zijn. Eventueel kan een healing ook op afstand worden gegeven, net als een reading. Je maakt hiervoor een afspraak voor een tijd en je geeft je vraag door, ik geef je de healing op de afgesproken tijd en erna hebben we via de mail,  telefonisch of via skype contact erover.

Make an appointment with Marianne. Maak een afspraak via 06-42982383, welkom@itaka.nl.

Aanvang: (op afspraak) uur
Locatie: op Roghorst 173 in Wageningen
Kosten: € 120 of anders zie hierboven
Download de folder