Samenkomstdag ‘De Nieuwe Wereld’

Maandag 20 november

Locatie: De Fietser, Akulaan 2 in Ede, bij station Ede-Wageningen, van 10 tot 16 uur.

In vervolg op de fijne bijeenkomst van 31 juli, waarin we hebben kunnen voelen hoe mooi het is om met elkaar te nieuwe wereld te onderzoeken, gaan we elkaar opnieuw ontmoeten in de prettige open en nieuwe energie van ‘de Fietser’ in de oude Enka-fabriek. De energie op aarde lijkt steeds een beetje lichter te worden, en door de sluier heen kunnen we de echte aarde zien, voelen, proeven, ervaren. Ieder van ons die zich hiervan bewust is loopt nu met verwondering rond door deze ontsluierende, nieuwe wereld, onze bronwereld, die we vrij maken en opnieuw creëren. Want het gaat erom dat we vertrouwen hebben in ons eigen creatievermogen en dit zoveel mogelijk inzetten, vanuit ons authentieke zelf, vanuit ons hart, met passie als brandstof.

Fijn om met elkaar te delen wat jij nu ervaart, hoe raar het lijkt, hoe onzeker het je misschien maakt. De tijd dat je alleen was mag voorbij zijn, we zijn samen, met veel, een prachtig netwerk met lichtverbindingen.

Op maandag 20 november kun je binnenlopen vanaf 9.30 uur en de dag begint om 10 uur. We hebben een open en afwisselend programma, waarbij alleen vast staat dat iedereen iets gaat delen, op wat voor manier dan ook. Marianne houd een korte inleiding, waarin we gezamenlijk de energie voor de dag neerzetten. Verder kun je in de ‘speakerscorner’ in vijf minuten iets vertellen wat je belangrijk vindt, we gaan speed daten met elkaar, zingen en muziek maken op een improviserende manier en elkaar ontmoeten om uit te wisselen. Uitwisselen kan ook met Martijn van Staveren, fijn dat hij aanwezig is als ‘mede- deelnemer’.

De dag kost € 69,- inclusief koffie, thee, biologisch sap en een eenvoudige lunch.
Ook voor wie er 31 juli niet bij was, zorg dat je er nu bij bent!

Via deze link kun je je nu aanmelden.

Aanvang:van 10:00 uur tot 16:00 uur uur
Locatie: De Fietser, bij station Ede-Wageningen op Akulaan 2 Ede
Kosten: € 69 pp incl. Lunch, koffie, thee en biologisch sap
Download de folder