Sound-healing: helen door stemklanken


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\domains\itaka.nl\wwwroot\wp-content\themes\Itaka\single-agenda.php on line 13

Op afspraak

Activiteit:
Jeroen van Buuren biedt een unieke transformatie die je in contact brengt met jouw ziel. Hij doet dit door intuïtief voor jou te zingen. Zijn klanken openen kanalen in jou en dit maakt dat je weer contact maakt met de Bron, jouw zielsbestemming en innerlijk weten. Vanuit dit weten ontvang je nieuwe inzichten, horizonten lichten op, ideeën vallen op hun plaats. Dit proces gaat weken, soms maanden door.

Aan de hand van een woord, een kleur en je naam, verbind Jeroen zich met jou en daarna met de Bron, het Universum. De sessie bestaat uit tweemaal zingen met daar tussenin een pauze. Na het zingen zit je samen met Jeroen in de rust, stilte en ontspanning die is ontstaan.

Daarna vertrek je in stilte, omdat je zo de ervaring het best tot je kunt laten komen. Na twee dagen ontvang je een email met daarin de informatie die tijdens het zingen is ontvangen.

Datum en tijd: Op afspraak

Kosten: € 120,00 –

Locatie: Nieuwe Keijenbergseweg 130, 6871 VX  Renkum, via Skype en in overleg

Contactpersoon: Jeroen van Buuren; ja@vanuitstilte.nl , www.vanuitstitlte.nl
Wil je eerst ervaren wat de stem van Jeroen voor jou kan doen: ga dan naar www.vanuitstilte.nl/gratis en bestel gratis de speciaal voor jouw gezongen mantra van je naam.

Aanvang: uur
Locatie: Nieuwe Keijenbergseweg 130 op 6871 VX Renkum, via Skype en in overleg
Kosten: € € 120,00 -
Download de folder