Magrav cursus

Bouw je eigen Magrav in vier dagen
Technologie die werkt met jouw bewustzijn en nulpuntsenergie

Voor de zomer geven we één meerdaagse workshop, dus als je graag mee wil doen geef je dan nu op!!!
Zie hieronder voor meer informatie over de workshop.

De Magrav is in essentie een plasme-veldgenerator. Dit plasmaveld kan zich verbinden met jouw veld, als bouwer en beheerder van je eigen Magrav en als versterker fungeren van jouw intenties. Daarnaast werkt hij in op jouw electriciteitsnet en levert ca 30% besparing op je verbruik.
Wanderbaarlijk nietwaar? Hoe is dit mogelijk en hoe werkt dit dan?
Dat ontdek je door het zelf te doen, door deelgenoot te worden van de wereld van nieuwe mogelijkheden en nieuwe technologie. Bijgaand filmpje geeft je een impressive van het gevoel van magie die de Magrav oproept, omdat het zulke nieuwe technologie is met nieuwe mogelijkheden. Hoewel Nikola Tesla het al bijna een eeuw geleden ontdekt heeft is het nu pas binnen bereik voor ons.

 

Informatie over de cursus
Marcel Vos en Marianne van der Schilden geven deze vierdaagse workshop in het Magrav-lab van Marcel in Eefde. Negen nieuwe Magravs zijn sinds de laatste workshop operationeel in Nederland en hun eigenaren zijn bekend met de technologie die ze in huis hebben gehaald.
MT Keshe en brengt veel nieuwe informatie naar buiten op dit moment, die wij voor jou helder proberen te vertalen en uit te leggen zodat je begrijpt wat deze technologie inhoudt en hoe je hem kunt gebruiken. Je betreedt zo een nieuwe wereld met bijna onvoorstelbare mogelijkheden. De Magrav zien wij als een essentiële component van deze technologie. In deze vorm is hij hoofdzakelijk bedoeld om een plasmaveld te genereren. Dit veld zorgt o.a. voor een besparing van je energie van 10 tot 30% als hij is aangesloten op je elektriciteitsnet. Na de Magrav zal de ‘off grid update’ ook aangeboden worden. Dit is een zelfstandige energie-generator die volgt op de Magrav.

Het bouwproces  is een spannende ontdekkingsreis die de maker en zijn gecreëerde plasmaveld aan elkaar koppelen. Je zou het bewustzijns-technologie kunnen noemen.  We besteden in de workshops dan ook aandacht aan deze energetische component. Maak je op voor een unieke ervaring, zeer leerzaam en bevrijdend op vele vlakken!
Marcel is de facilitator en hij maakt de vertaling van de informatie van Keshe naar het praktische construeren van je Magrav en andere applicaties en Marianne heeft een ruime achtergrond als energetisch docent (www.itaka.nl).
De workshop bestaat uit vier vrijdagen van 10 tot 16 uur.

Aanmelden kan via de mail van Marianne welkom@itaka.nl (06-42982383), met vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Meer info over de technische aspecten via Marcel, 3cellius@gmail.com.

Korte inhoud van de workshopdagen:
Dag 1:   Voorbereiden Gans bereiding thuis, koperdraad strippen, coils draaien
Dag 2:   Twaalf spoelen afmaken en drie ‘coils’ in elkaar zetten
Dag 3:   Coils en koppelstukken afmaken en nanocoaten, behuizing Magrav bouwen
Dag 4:   Behuizing af, coils erin monteren en stekker eraan, testen Magrav

Aanvang:van 10 tot 16 uur uur
Locatie:
Kosten: € € 750,- inclusief alle benodigde bouwmaterialen zoals koperdraad, handschoenen, veiligheidsbril, bakken voor gans, zout, caustic soda, kippengaas, e.d. Exclusief: gestilleriseerd water en de behuizing van de Magrav.