Wichelroede-wandeling in Ermelo

Wichelroede-wandeling op bijzondere en helende krachtplek in Ermelo

Erik Markvoort leert iedereen om met wichelroedes te werken en hij geeft onderweg uitleg over leylijnen, wateraders, krachtplekken en woonplekken. De wandeling duurt in totaal anderhalf tot twee en een half uur, met onderweg leylijnen, een bijzonder sterk leycentrum, grafheuvels en een poort. Het is een excursie die bestaat uit kijken, voelen, beleven en meten met de wichelroedes.

Er kunnen orbs gefotografeerd worden, dit dient rustig en met respect te gebeuren, niet met meerdere mensen tegelijk. De orbs zijn gebiedseigen wat inhoudt dat ze zich soms wel laten fotograferen maar niet altijd laten versturen. Ze kunnen onzichtbaar of onmerkbaar worden, dit heet cloaking. Een verklaring voor de geneeskrachtige werking van de toverberg is zeer waarschijnlijk ook terug te voeren op orbs met liefdevolle energie, dit heet biokinese. Vrij vertaald komt het er op neer dat deze het menselijk genezingsproces versnellen door gebruik van liefdevolle energie, de werking van Reiki is hier ook op terug te voeren.
Ook kan ik een wichelroedebelevingstocht in elkaar zetten op een favoriete locatie van mensen, dit echter alleen bij een minimum deelname van 10 personen.

Deze wandeling op de Toverberg begint en eindigt op de parkeerplaats vd schaapskooi aan de postweg te Ermelo, zijweg van de Drieerweg, het kost € 25,- pp, inclusief een set wichelroedes en een overzichtskaart en detailkaart van het gebied. Geef aan dat je belangstelling hebt voor deze wandeling, zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er een datum geprikt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Markvoort, 06-40423605. Aanmelden via welkom@itaka.nl, 06-42982383.